Me being featured in The Star!

 

Special dedicated to my premium beautiful business sebab kalau tak buat bisnes nih, tak bolehlah aku nak upfront beli apple mac, bayar fee and buat development. You rock la PB,

Special thanks to kolej universiti islam antarabangsa selangor for giving me this opportunity and to my team mates, azyan masiron and elly erlida ruslan for presenting and accompany me while pitching session!

Yaps! Kalau dulu buat programming selalu rasa sakit belakang, sekarang dah takde back pain! Yeahaa, bolehlah aku jadi burung hantu sampai ke subuh! So, saper yang kerjanya ngadap komputer jer, meh a pakai waist naiper, ada 7 tetulang yang boleh support tulang belakang kita, very fleksi, boleh bend semua, diiktiraf oleh persatuan tulang belakang sedunia lagi..

Cepat-cepat call 0192223454 untuk bulan terakhir rebet dan peluang melancong free ke guangzhou!

 

 


signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This function has been disabled for my360days .

Pin It on Pinterest