Premium beautiful: Cara mudah penjagaannya

First thing first, uols mesti kena tau pantang larang dalam pemakaian premium beautiful.

Rule#1: Make sure uols pakai premium beautiful dalam keadaan yang paling selesa dan sedap. Kalau uols pakai premium beautiful rasa senak means your current premium beautiful tu tak sesuai. Kalau masih dalam tempoh percubaan, boleh hubungi agen anda untuk dapatkan saiz yang sesuai. Tapi kalau dah berbulan-bulan pakai, baru rasa tak sedap, sama ada uols tak pakai secara konsisten or ada suntik apa-apa hormon or ada makan pil perancang(untuk yang control)

Rule#2: Bila basuh premium beautiful, jangan direndam dengan air panas, dia suruh rendam dengan air suam je yer.

Rule#3: Bila rendam tu, seafdalnya rendam dengan premium beautiful detergent, tapi kalau takda, rendam dengan softlan bukan dengan klorox! Nanti uols boleh tengok tahap ketoksinan badan uols. Semakin hitam air, maknanya banyaknya toksik kat badan uols. Jangan kata luntur pulak.Premium beautiful bukan fabrik yang mudah luntur.

Rule#4: Selesai basuh, jangan perah macam perah kain batik tau. Letak premium beautiful tu atas tuala then dap-dap je sebelum disidai.

Rule#5: Jangan sidai bawah direct matahari. FIR kan sumber dari matahari.

Rule#6: Jangan basuh dalam washing machine. Kok ya pun malas, just rendam je, bersihkan yang penting-penting je then sidai. Premium beautiful nih nyah bau. Tu yang kata kalau mereka yang ada masalah bau badan memang boleh hilang kalau pakai premium beautiful nih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *