My Bachelor of Software Engineering’s students

Makan time @manhatan fish (… Dah tak ingat nama) at alamanda, putrajaya.

First time makan sini, so, tak tau apa killer food dia. Konon2x macam makan kat Manhatan City, hahahahahhaa.

 

Meh, kenalkan sorang-sorang. Yang atas ni Qorumi, bawak qorumi makan best. Puas hati sebab semua habis, hahahahahah.

 

 

Anak dares berdua tu hasyimah, asal sabah, yang bercermin mata tu aisyah, sangat berdedikasi derang nih.

 

Mahmud, bab teknikal boleh serah kat dia. Bab presentation boleh serah kat orang lain.hahahaha.

Fafah, student manja, bolehla kalau nak amik jadi pengasuh anak saya,hahahaha, yang botak kecik tu bakal student saya.

Tak done nak snap gambar sorang lagi student saya,fahmi. Sumai tak dapat join the club, sayang arr, bukan senang saya nak belanja double, makan and bowling sekaligus, muehehehe.

Yang nyata, saya sangat enjoy teaching you guys, dan hopefully apa yang saya kongsikan dapat sedikit sebanyak give uols something good in your future undertakings!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *