Strech mark hilang dengan premium beautiful

 Kehadiran baby memang sangat dinanti- nantikan tapi TUNGGU! Ada harga yang kena dibayar…. PARUT! 

Kepada ibu- ibu yang baru melahirkan anak mesti CONFIRM punya ada strech mark kat perut, kalau tak strech mark, perut mesti lari alignment kan?

Berapa lama agaknya kesan hitam dan parut limau purut nih nak hilang? Depends, ada setengah yang kulit tebal tu payah skit nak hilang, berlosen- losen dah sapu tapi kadang- kadang boleh frust dengan hasilnya.

Tapi, semua nih boleh diatasi dengan pakai bengkung premium beautiful. IT’S TRUE maaa!

Ada customer pakai sejurus seminggu melahirkan, parut dan kehitaman mula memudar. Itu satu, ada lagi, dah 2 tahun dah beranak, tapi bila pakai premium beautiful, kesan hitam dan juga parut pun mula memudar ikut warna kulit. PErGh! Bangga kejap i  jadi agent! Tak menyesal share!

Sharing is caring kan?..

So, jangan sampai perut uols sampai tak boleh repair ye, time tu baru terhegeh- hegeh nak pakai.

Call me for a FREE trial and u can WEAR it FOR FREE too! Limited seat! 0192223454

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *