Premium beautiful=Produk Esotik

Kenapa eh?

Bila pakai premium beautiful uols boleh dapat:

  • Sihat

  • Cantik

  • Increase income

Jangan main- main, lelaki pun buat tau bisnes premium beautiful, macho lagi bila cerita tentang kehebatan produk premium beautiful, kita yang pompuan ni kalau tak ambil peluang sayang sangat kan?

Antara ciri yang diketengahkan dalam long bra:

  • Bentuk tali yang lebar dan bila pakai sedikit condong 45 darjah sebenarnya ia untuk mengelakkan sakit tulang belakang
  • Cup yang mengandungi chitosan, antara fungsi untuk hilangkan bengkak susu, kembalikan warna asal puting payudara, kebanyakkan bra menutup nipple, tu yang dari pink jadi hitam, so bila pakai, bole dapat balik warna pink, tapi kalu dah asal hitam, tak boleh la nak tukar, hihihihi

Antara ciri dalam long girdle:

  • Untuk mengangkat kembali rahim kembali kedudukan asal,tu yang kata ia membantu mereka yang mempunyai masalah dalam mendapatkan anak
  • Untuk merapatkan kembali rahim,sure cik abang yang ‘rasa’

Antara ciri dalam waist naiper:

  • Universal, laki pompuan boleh pakai
  • Diiktiraf oleh persatuan tulang belakang sedunia, paling best ia bermemori, bersifat very flexi
  • Lelaki boleh pakai time bersukan jugak, sebab ada testimoni bila pakai bengkung kurang penat dan lebih bertenaga!
  • Kalau kata nak drive jauh, elok pakai bengkung sebab boleh elak mengantuk.

Yaaa, tu dia, another guy next door yang cerita tentang premium beautiful snd nurich lactolite!

Best kan?

Bak kata mak Malee, “satu kebaikan yang kita beri kat orang, 40 kebaikan datang balik pada kita”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *