Majlis Penganugerahan SM/SSM 2012

 Wow weeeeee!!!, rasanya baru je buat entry ni tahun lepas, again, this year at the same place and time, me update blog at PGRM Cheras, last year, only me and 4 my biz partners yang attend and ambil anugerah, this year bilangan makin bertambah – berdouble-double! Alhamdullilah! 

Seawal 900 am, me with k zaida gi beli bunga for all my biz partners! Meriah sangat, kalah konvo day!

Sebelum majlis…

 

 Dah macam bibik dah aku tengok hihihihi

Time majlis anugerah…

And more photos to comes!!!

Very special thankx to our best photographer that day! Flan touch ! Great job! 

So, siapa kata bisnes premium beautiful tak laku?, uiihhh,semalam je lebih seribu pangkat sales managers diraikan , kira sendiri, sales je dah up to 20 millions!

So, jangan takut dengn pasaran keran pasaran sentiasa ada!

Work with our group and confirm uols pun boleh jadi!

Setiap kesusahan pasti ada kesenangan, 3 kali Allah menekankan dalam surah Insyirah, so percayalah! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *