Anda sembelit?

Kalau uols ada mengalami sembelit atau bahasa lembut kesukaran membuang air besar, nih saya nak share skit pasal nurich lactolite.

Kemende lactolite nih?

Haaa, lactolite nih ringkas citer macam yogurt la, kepada penggemar yogurt,boleh tambah satu lagi simpanan yogurt kat umah. Cuma, yang beza dengan yogurt yang lain ialah dia didatangkan dalam bentuk serbuk, cuma bancuh jer dengan air mineral or putih or even minuman yogurt then minum. Tapi kesannya,perghhh, marvelessss, selepas beberapa jam, uols akan mula rasa nak ke tandas dan memang akan flush out semua yang rubbish dalam perut, perut boleh kempis kalau amalkan lactolite, tu pasti!

 

Kandungn prebiotik or bahasa pasarnya bakteria baik yang ada dalam lactolite nih banyak dan asli compared to others.Cuba try compare produk seumpamanya kat market, pasti uols puas hati dengn result.

Tu yang kata, lactolite nih memang sesuai untuk ibu yng baru bersalin, confirm akan mengalami masalah nak buang air besar punya, so,minumlah lactolite, takde kesan pun kat baby and susu ibu.perjalanan ‘tuuut’ akan adi lancOR je.

Bukan tu jer, kalau uols punya kids ada masalah sembelit pun boleh bagi, cuma sukatannya separuh sachet.Memang it works sangat-sangat sebab me dah try dah dengan diri sendiri and both my kids,o, uols bila lagi?

Uols pun boleh jugak kalau nak makan pisang kalau kata tak nak lactolite, cuma berapa biji pisang pulak nak makan? Setengah orang sebiji dah boleh dah, tapi kalau yang jenis berbiji-biji makan pisang pun tak boleh- boleh ‘melepas’ camno tu? Ingat tau, 2 biji pisang sama dengan sepinggan nasi dia punya kalori.

Eh, uols nak tau tak,kalau selalu sangat susah nak buang air besar, jaga-jagalah, lebih-lebih lagi, kalau berdarah,salah satu tanda kanser usus,uih, mintak jauhla, lagipun mak pesan tak baik lama-lama kat tandas nanti banyak najis setan atas kepala,hihihihihihi,leh jadi ‘duh’ seminggu,hihihihi

 

Call/sms 0192223454 NOW!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge