Makan-makan at rumah tomyam

 
Alos, sementara tunggu makanan ready, amik kesempatan hupdate blog, otw balik dari stokis b32, singgah la makan kat Rumah Tomyam.
 
Me with biz partner Elly order menu wajib tomyam, nak tengok mana lebih kaw, chakri ke rumah tomyam,hihi, order kopok dulu, buat lapik perut.
 

Air nescape wajib sampai dulu, then kopok se pinggan, kruk krak kruk krak, habis sepinggan, tapi belum sampai lagi dishes.

 

Then sampai sudah tomyam songkla, nasi sepinggan, brokoli n mushroom, Elly order tomyam campur,cendawan goreng celup, n nasi putih. 
 

 
Tapi bila dah rasa tomyam tu rasa macam asam pedas pun ada, hihihi,brokoli mcm byk sgt sos tiram, Elly punya cendawan boleh tahan kalau cicah ngan sos. Sayang, tempat dah cosy, cuma kena ugrade dari segi food and waiters. Chewah, komen bukan ke main. Tapi, dicadangkan owner supaya gi ke dr.azizan punya advance marketing seminar, mesti lepas nih, boleh bombastic. 
 
So, kesimpulan, chakri la lagi best compared to rumah tomyam. Rasa yang ni kot the first and the last gi Rumah tomyam. Tapi tak serik untuk cuba lagi kalau free! Ahaks!
 
Lepas makan-makan macam ni, kena makan lactolite supaya apa yang junk and tak patut ada dalam perut di flush out. Tu yang kata kalau sesiapa yang on diet memang sangat sesuai consume lactolite, furthermore can prevent cancer usus, tau cancer usus? Hihihihi
 

Call/ sms 0192223454 to get free trial NOW!

 

Act NOW and maybe you have a chance to get a FREE ticket to Vietnam!
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *