Akhirnya penantian berakhir

Hahahaha,setelah 2 minggu tunggu ipad2 akhirnya yg ditunggu dh pun sampai, teruja giler bila dhl hntr ipad2, utk aku yg x pnh pakai iphone hatta ada mac, it’s really a great experience!

So,bg yg xpnh pakai product apple sblm ni, xla sesusah mn pun nk setup ipad, just kn install itunes dulu, then laps tu connect ipad to desktop, kmdian automatic dia akn synckan defaul application,xde hassle langsung..

Then lps tu, aku kn tukar sim card broadband aku tu micro sim,bersemangat gi tukar kt kajang,hahaha, lehla online smbil drive! Poyo..

Then, lepas tu aku cr apps for excel, word etc,gabak gak download, tp worth, cuma tinggal satu je apps nk install tp kn byr, aku nk install keynote, tp kn tgk2 jugak tkut ada yg free.

Kmdian since aku dh memicrokan sim kad, takkanla aku nk kn ada 2 broadband, kopakla kn, kalu servis tip top xpe, hen pakai laks jarang2x, tgh cari solution tuk buat ipad as access point for my dell laptop connect internet via ipad,

So, wis me luck!


signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This function has been disabled for my360days .

Pin It on Pinterest