:: travel to kelantan with amirah

first time me and my daughter travel alone to kelantan with air asia. beza sungguh mas n air asia, terlupa pulak air asia nyer tagline “everybody can fly”..thee hee hee..lebih kurang je naik air asia ngan naik bus, amirah at first, nangis macam orang patah kaki bila time nak duduk dalam kapal torobang. yela, dah elok2 ada nombor seat, ader certain passenger tak ikut..so bila dah kalut2 konfirm la bising kan, bila dah bising, tau2 je la hati dan perasaan amirah..hahahhaha..makin menambah la pencemaran bunyi..

lagi 30 minit nak sampai, berak pulak amirah, stewardess kata takleh guna bilik air, sbb dah nak landing, mintak maap lah orang kiri kanan depan belakang ya, bau kurang menyenangkan. (aku pn dah penin)..heehehhehehehe

DSC07680

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge