:: Sakit Usus: Sakit yang tidak boleh dipandang ringan

usus

Penyakit jankitan kuman parasit dalam usus sering terjadi dalam kawasan yang beriklim khatulistiwa e.g Malaysia and tahap penyebaran depends pada tempat tu, if takde vaksin lagi cepat merebaK. Biasa berpunca dari jangkitan bakteria yang jahat. Sebenarnya dalam usus kita ada bertrililion bakteria, berat tak berat cuma 1.5kg dari berat badan kita…(woW), kalau nak dapat usus yang baik dan tip top, at least kena ada 80% bakteria baik/ neutral, tapi skrang nih susah nak confirm yang usus kita nih ada byk bakteria baik sbbnya dari pemakanan kita, yang makan ntah apo2, penuaan, kemdian dengan stress lagi dan juga if kita amik antibiotik yang berlebihan, and that why kita kena ada pertambahan bakteria yang baik dalam usus (probiotik)

Apa kebenda yang probiotik dan prebiotik?

Probiotik nih nama utk bakteria baik, so prebiotik adalah makanan/ nutrisi yang diperlukan oleh probiotik utk berkembang dan berfungsi dengan baik.  Nak dapat mana prebiotik + probiotik nih? dengan LactoLite lah!

Smile

lactolite ni takda herba, ada sesetengah orang alah dengan herba, tapi lactolite takder herba dan dia bukan julap eh. ada sesetengah ubat tu ada julap, tu yang leh buat orang cirit-birit tu, tapi lactolite tak akan menyebabkan cirit birit ataupun kekejangan perut. Lactolite nih actually dier serbuk yogurt. dalam tu ada kultur hidup & inulin yang confirm kata boleh sihat sistem penghadaman dan badan kita.

Apa beza lactolite dengan yang lain?

1. Tahan terhadap asid perut dan garam hempedu. maknanya kalau orang tu ada gastrik pn boleh consume lactolite

2. keupayaan hidup dan mengekalkan aktiviti walaupun ketika disimpan

3. boleh melekat pada sel usus dengan baik

4. diiktiraf oleh FDA sebagai GRAS (Generally Recognized as Safe)

Macam mana Lactolite berfungsi?

1. Boleh singkirkan toksik dalam badan

2. Boleh tingkatkan metabolisma, haa, dapat 2 in 1, usus sehat, badan pn slim mlim

3. Menggalakkan pertumbuhan bakteria baik

4. Membantu dalam penghadaman

5. Membantu melegakan sembelit

6. Membantu sintesis vitamin, supaya vitamin yang kita makan dapat diserap dengan baik.

Macam mana cara nak consume?

alah senang je, campur je 1 sachet dalam gelas/mug tu dalam jus ke, air kosong ker, minum ler, takda rasa payau/pahit etc ya

kalau nak effect lagi best, minum air byk2 (2000cc air every day)

lactolite

:: Buy Lactolite noW!!! [wp_cart:Lactolite:price:158.00:end]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *