:: aktiviti hari jumaat

hari ni macam suram ala2 mendung je, sejuk nak  swimming and since yan n farhana pn tak gi swimming, mana leh aku nyer manager tak gi swimming ..hahahhahaha..sorryla yan kalau terbaca..then decided to go to nilai 3, then terus idea spontan nak gi beli vase, mula2 nak beli vase je, then terbayang kalau letak bunga kaler mutiara nih cantik nih, then terbayang kalau letak ranting2 kaler cekelat, menarik jugak, then terbayang lagi, kalau letak daun pine pn ok jugak, last2 semua item tu aku beli, tak sabar nak gubah kat umah.

tak penah2 seumur hidup gubah bunga, sebelum nih tengok je ibu gubah bunga, ah persetankan itu semua, simple je kan, tengok ibu buat main cucuk2 je, aku pn cucuk2 je lah, mana leh aku cucuk aku cucuk.. so terhasilkan bunga ini..

DSC07673DSC07674DSC07675

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge