Pengalaman guna Premium Beautiful

hari pertama guna premium beautiful, terasa bila pakai girdle dier, kemas, rasa tulang belakang disupport..
 
kemdian bila pakai bengkung, terasa perut yang byk lemak nih terasa panassss je, macam dibubuh minyak panas..
 
mula2 bila nak pakai premium beautiful, terpikir macam mana nak buang air kecil / besar?.. tapi masa first day..in fact seminggu pakai, balik kerja baru terasa nak buang, mula2 rasa weird jugak, tapi kzaidah ckp itu normal sebab dia nak betullkan kembali rahim aku..waaa.. tapi betullah, lepas sebulan pakai, baru macam biasa je buang air kecil, tak susah mana pun kalau tengah pakai premium beautiful nak buang air, sbb kain dia bukan macam corset biasa, senang je nak diturunkan, dan senang je nak pakai balik

Premium Beautiful ada FIR yang aktipkan sel2 dalam badan without notice!!! BONUS tu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *