:: Event : Pertandingan Memancing @ Tmn Titiwangsa

On last cuti thaipusam, we all went outing, actually tak bercadang pun nak ke taman tasik titiwangsa, sebab duwe dah janji ngan abang dia nak ke umah dia, tapi when we reach kl, abg dia call kata ada kejer, tu yang ke taman tasik titiwangsa, kebetulan pulak ada pertandingan memancing, duwe dulu penah pancing ikan, aku pun penah la join dier pancing ikan, tapi sampai skrang aku tak leh lupa umpan yang duwe pakai tuk pancing ikan, kalau amir ada, amir pun mesti gelak guling2..hihihihihihihi..setakat umpan udang sehalus benang, saper lalu nak makan..

so dah sampai tengahari, event pun dah nak tamat, aku sempat amik gambar ikan besar yang ada kat dalam tasik tu,…

ikan apa nama pun aku tak tahu tapi berat ada mencecah 9 kg! ,,braVO braVO
lepas tu kitarang lepak bawah pokOk, aku main guling2 ngan amir

masa main ba-ba-cak

time main keja-keja

erm kejap je amir dah besar, bila aku tengok couple-couple kat tt nih, hehiehiehie, teringat zaman bujang duluKs..ahAks


signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This function has been disabled for my360days .

Pin It on Pinterest