motorola

250305

today genap 3 years i’ve been with my company.. but on this day,i felt something missing becos of my best officemate mr.teo is going to leave this company and will be joining motorola..so hari nih aku nk citer pasal teo..

dia orang yg first aku kenal selain scott and amy masa memula keja kat sinih..so sejak dari awal lagikla kitarang kamcing..and biasalah..kalau dah ca ya nun alif,mestila bm tak berapa bagus kan..tapi mamat nih tak..fluent..kemdian mestila aku bujet kiasu..tapi tak..walaupun dier nih nampak kelam kabut sket..tapi diala byk tolong aku in many ways..escpecially benda2 yg mmg aku tak minat langsung macam kena amik tau latest techonolgy..dier la source aku for the latest info..hehehehehehhhee…mamat nih mmg sincere habeh..aku rasa dengan aku je kot dier berani ckp pasal gaji la..increment la..keja ler.. etc etc

so hari nih dier dah kuar la dari ‘comfort’ zone..aku wish dier all the best..n hopefully dier dapat apa yg dier nak..sbb dier claim kat sini tak ckup ‘pressure’, dier suka environment yg betul2 keja..unlike me aku suka environment aku skarang..thee hee heee….so adios my good frends…sob sob


signature
3 Responses to “motorola”
  1. roimsugab 25 March, 2005
  2. bapak_budak 25 March, 2005
  3. kapak98 26 March, 2005

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This function has been disabled for my360days .

Pin It on Pinterest